Företagares egen för­säkring – kompletterar ditt försäkringsskydd

Genom att teckna Företagares egen för­säkring kompletterar du ditt försäkringsskydd. Försäkringen kan också tecknas av företagares make, maka eller registrerad partner som är verksam i företaget.

Tilläggsförsäkringar för egenföretagare

Du som äger ett företag och har tecknat ett grundavtal via Fora har tillgång till ett antal tilläggsförsäkringar till ditt avtal. Här kan du läsa mer om vilka tilläggsförsäkringar som finns tillgängliga för dig som egenföretagare.

Afa Försäkring logotyp

Så tecknar du våra för­säkring­ar

Vi är försäkringsgivare av de kollektiv­avtalade för­säkring­arna. Du som arbetsgivare tecknar för­säkring­arna hos Fora. Här berättar vi mer.

Förutsättning för att teckna Företagares egen för­säkring

Om du vill teckna Företagares egen för­säkring behöver ditt företag först ha ett grundavtal hos Fora. Om du inte har några anställda kostar grundavtalet 200 kr/år.

Som egenföretagare omfattas du genom grundavtalet av Trygghets­försäkring vid arbetsskada (TFA). Om du har anställd personal eller senare anställer personal omfattas de av hela försäkringspaketet i grundavtalet, det vill säga Afa-för­säkring­arna och Avtals­pension SAF-LO.

Vill du veta mer eller teckna för­säkring?

För att teckna för­säkring eller om du har allmänna frågor om för­säkring­arna, premier med mera kontaktar du Fora på telefon: 08-787 40 10

Du kan också besöka deras webbplats på www.fora.se

Försäkrings­villkor

Försäkrings­villkor för tilläggsförsäkringarna kan läsas och laddas ned via länkarna nedan, eller från försäkringssidorna under Våra Försäkringar. De kan också beställas från oss på Afa För­säkring via telefon på 0771-88 00 99 eller från Fora på telefon 08-787 40 10.

Informationsblad

Om du vill du ha denna information i PDF-format för att dela eller skriva ut så hittar du en nedladdningslänk här.