Vårt stödpaket: Ingen ska missa ersättning

Har de anställda koll på vilka för­säkring­ar de omfattas av? 9 av 10 är försäkrade hos Afa Försäkring genom sitt jobb. Trots det så är det inte alla som vet vilka för­säkring­ar de har rätt till ersättning från. Med vårt stödpaket Ingen ska missa ersättning, arbetar vi för att informera anställda om för­säkring­arna, så att de får ersättning när något händer i deras liv.

OBS! Informationen gäller för dig som arbetar inom kommuner och regioner.

Vad ingår i Ingen ska missa ersättning?

Ingen ska missa ersättning är ett informationsmaterial som på olika sätt hjälper er informera de anställda om de kollektivavtalade försäkringarna.

Informationsmaterialet innehåller:

  • Bildspel och filmer

  • Presentationsmaterial om försäkringarna

  • Material till arbetsmöte för att utveckla rutiner och processer

Ta del av olika material

Här hittar du bildspel, affischer, presentationer med mera, som du kan använda för att informera dina anställda om de kollektiv­avtalade för­säkring­arna.

Vill du ha hjälp av oss?

Med stödpaketet har du allt material du behöver för att informera dina anställda om de kollektivavtalade försäkringarna. Vill du ha hjälp av oss? Vi erbjuder ett kostnadsfritt stöd, där vi bland annat kan komma till arbetsplatsen och hålla i en workshop, även kallat arbetsmöte.

Kontakta oss så berättar vi mer

Hör tidigare kunder som använt Ingen ska missa ersättning

Flera kunder och regioner har redan tagit hjälp av Ingen ska missa ersättning, för att öka kunskapen om försäkringarna på arbetsplatsen.

Här nedanför kan du höra några av kunderna berätta om hur de har arbetet med materialet i stödpaketet.

Filmer om arbete med IME

Kontakta oss - vi hjälper till

Kontakta oss om utbildning och material

Behöver du som försäkrings­informatör, chef eller HR-person hjälp i ditt informationsarbete? Här hittar du kontakt­uppgifter till oss på Afa Försäkring som finns tillgängliga för att hjälpa dig.