Hitta inspirationen på våra Regionala dagar

Regionala dagar med Afa försäkring riktar sig till dig som jobbar inom kommuner och regioner. Åtta gånger om året erbjuder vi heldagar med föreläsningar och seminarier inom arbetsmiljö och försäkringar. Välkommen!

Det kostar inget att delta på Regionala dagar, men tänk på att Afa Försäkring inte står för resekostnader och eventuell övernattning.

OBS! Informationen gäller för dig som arbetar inom kommuner och regioner.

Är du intresserad av personalfrågor, arbetsmiljö eller forskning? Då ska du inte missa chansen att delta på någon av våra Regionala dagar som vi arrangerar på olika håll i landet.

Här tar vi upp aktuella ämnen som ligger nära försäkringsfrågor, ofta med hjälp av lokala föreläsare.

Du möter bland annat läkare, forskare och andra experter med spetskompetens inom sina områden. På agendan står alltid aktuella ämnen inom arbetsmiljö och försäkringar.

Våren 2023

Våren 2023 har vi Regionala dagar på följande orter:

Information om program och anmälan uppdateras löpande.

Välkommen att delta

Dagarna är gemensamma för arbetsgivare och fackliga representanter och vi välkomnar alla som jobbar med försäkringar, arbetsmiljö eller personalfrågor inom kommun eller region. Bland deltagarna finns ofta chefer, personalansvariga, förtroendevalda, skyddsombud och försäkringsinformatörer.

Kollegor diskuterar vid dator

Få koll på våra utbildningar

Vi anordnar grundutbildning för dig som är ny i rollen som försäkrings­informatör och vidareutbildning för dig som varit med ett tag. Få koll på innehållet, vad du kommer att lära dig och få praktisk info om upplägget.