Hitta inspirationen på våra Regionala dagar

Regionala dagar med Afa för­säkring riktar sig till dig som jobbar inom kommuner och regioner. Åtta gånger om året erbjuder vi heldagar med föreläsningar och seminarier inom arbetsmiljö och för­säkring­ar. Välkommen!

OBS! Informationen gäller för dig inom kommuner och regioner, Sobona-företag och Svenska kyrkan.

Det kostar inget att delta på en Regional dag, men tänk på att Afa För­säkring inte står för resekostnader och eventuell övernattning.

Regionala dagar våren 2024

Är du intresserad av för­säkring­ar, personalfrågor, arbetsmiljö eller forskning? Då ska du inte missa chansen att delta på någon av våra Regionala dagar som vi arrangerar på olika håll i landet.

Våren 2024 har vi Regionala dagar på följande orter:

Information om program och anmälan publiceras löpande.

På agendan står alltid aktuella ämnen. Du möter föreläsare med spetskompetens inom sina områden.

För vem?

Dagarna är gemensamma för arbetsgivare och fackliga representanter och vi välkomnar alla som jobbar med för­säkring­ar, arbetsmiljö eller personalfrågor inom kommuner och regioner. Bland deltagarna finns ofta chefer, personalansvariga, förtroendevalda, skydds­ombud och försäkrings­informatörer.

Kollegor diskuterar vid dator

Få koll på våra utbildningar

Vi anordnar grundutbildning för dig som är ny i rollen som försäkrings­informatör och vidareutbildning för dig som varit med ett tag. Få koll på innehållet, vad du kommer att lära dig och få praktisk info om upplägget.