Kundtjänst

Vanliga frågor

I dagsläget har vi begränsade möjligheter att komplettera ärenden med mer information i fritext. Om du har ytterligare information som du skulle vilja lägga till i ditt ärende är vår rekommendation att du skickar in ett meddelande till oss.

Du skickar ditt meddelande här

Däremot kommer vi inte kunna besvara ärenderelaterade frågor per e-post. Du kan också skriva i ett dokument som du sedan laddar upp på Mina sidor.  

Har du inget BankID kan du inte logga in på Mina sidor. Då får du ansöka om ersättning via blankett. Du hittar anmälningsblanketterna här.

Du kan också ringa till oss på 0771-88 00 99

När vi kan komma med ett beslut kan variera. Om vi till exempel behöver ytterligare information i din ansökan kan det göra att processen tar längre tid. Vi arbetar alltid för att återkomma så snart som möjligt och inom 30 dagar. Du kan se på Mina sidor om ett beslut har fattats och vi meddelar alltid beslut via post.

Är du inte nöjd, kan du överklaga. Läs mer under om du inte är nöjd.

Så kontaktar du oss

Kundtjänst - Kvinna som pratar i telefon

Telefon och postadress

Vi har telefontid på vardagar klockan 8–17.
Kundtjänst: 0771-88 00 99
Skicka brev till: Afa Försäkring, 106 27 Stockholm

Öppettider för kundbesök: Klockan 8-11 samt 13-15 på vardagar.

Skriv till kundtjänst - Få svar via e-post

Vi besvarar allmänna frågor via e-post senast nästa vardag.Av säkerhetsskäl besvarar vi inte frågor om ärenden via e-post. Ring oss då istället.
Person sitter på golvet.

Om du inte är nöjd

Har du synpunkter på handläggningen av ditt ärende, det beslut du fått eller upplever du att du blivit illa bemött? Läs mer om hur du går vidare här.

Läs också

Tecknad gubbe med armen i bandage.

Arbets­skade­guiden ger vägledning

Vid arbetsskada kan du få ersättning av Afa Försäkring och Försäkrings­kassan. Vem gör vad och vilka ersättningar finns?