Presentationer om våra försäkringar

Vet dina anställda om vilka försäkringar de omfattas av, och hur de fungerar? Här hittar du presentationer som du kan använda för att informera om de olika kollektiv­avtalade försäkringarna, samt initiativet Ingen ska missa ersättning.

Presentationer om försäkringarna

De här powerpointpresentationerna kan du ha som stöd när du berättar om vilka kollektivavtalade försäkringar som finns för anställda inom kommuner och regioner. Presentationerna kan användas på möten, i utskick eller till att lägga ut på intranätet.

Ikonbild kollektivavtal
PPT

Presentation kollektiv­avtalad försäkring

En powerpoint som handlar om vad kollektiv­avtalade försäkringar är för något. En stor fördel är att det inte krävs någon hälsoprövning och att alla försäkras på lika villkor.

Publicerad: 2020
Ladda ner (1.75 MB)

Ingen ska missa ersättning

Ingen ska missa ersättning är ett initiativ med målet att fler ska känna till försäkringarna, och inte missa ersättning de har rätt till.

Här kan du läsa mer om initiativet, och hur det kan hjälpa dig som arbetsgivare.

Här nedanför hittar du en presentation som berättar bakgrunden till initiativet och vilket stöd vi på Afa Försäkring kan erbjuda.

Ikonbild ime
PPT

Presentation IME

I den här presentationen får du veta bakgrunden till varför initiativet IME finns och vilket stöd Afa Försäkring kan erbjuda för att fler på din arbetsplats ska känna till vilka försäkringar de har genom jobbet.

Publicerad: 2020
Ladda ner (9.32 MB)

Här hittar du olika exempel på vad en anmälan kan innebära och vilken ersättning det kan leda till. Materialet är en del av vårt initiativ Ingen ska missa ersättning.

Målet är att fler som har rätt till ersättning ska göra en anmälan till våra försäkringar om något händer.

Du hittar presentationer med exempel som du kan visa på möten. De kan även användas till utskick eller publiceras på ert intranät. 

Ladda ner presentationsmaterial som passar dina anställda 

Här finns presentationer som målar upp exempel på vad en anmälan kan betyda för den som råkat ut för en olycka eller blivit sjuk. 

Det finns två versioner av varje exempel – en kort sammanfattning och ett längre bildspel i form av en PowerPoint-presentation.

Ryggskada – Agneta, Fysioterapeut