AFA Fastigheter bjuder in till auktion – för en tryggare och mänskligare stad

2019-09-16 13:00

"Vi hjärta Stockholm" är en konstutställning där åtta fotografer och konstnärer visar sin tolkning av Stockholm. Alstren säljs på auktion och intäkterna går oavkortat till Stockholms Stadsmissions arbete för att skapa en tryggare och mänskligare stad.

– Vi vill ge fastighetsbranschen en möjlighet att medverka i ett konkret exempel där vi kan samarbeta inom social hållbarhet och bidra till en positiv utveckling. En extra bonus i detta initiativ är möjligheten att införskaffa ett vackert konstverk att pryda kontoret med, säger Lars Edberg, chef Förvaltning på AFA Fastigheter.

Det är tredje året som AFA Fastigheter anordnar en konstauktion i samband med Business Arena Stockholm till förmån för Stockholms Stadsmissions arbete.

– Förra årets auktion blev en succé och inbringade 60 000 kr som kunde överlämnas till Stockholms Stadsmission, därför vill vi göra en liknande satsning igen, säger Lars Edberg.

Auktionen sker på plats på Business Arena Stockholm torsdagen den 19 september kl. 10.00–11.00. Auktionsförrättare är Tom Österman från Auctionet.com. Tom Österman har ett långt förflutet från Bukowskis. Verken är skapade för just detta tillfälle och auktionen genomförs i samarbete med Newsec och Fastighetsnytt.   

Läs mer och se konstverken på: www.hjartastockholm.se

Läs mer om Business Arena Stockholm, som arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons plan 4, Stockholm: www.businessarena.nu/arenor/stockholm/

Mer information och kontakt:
Lars Edberg, Chef Förvaltning, AFA Fastigheter, 08-696 40 81, lars.edberg@afafastigheter.se

Pressbild på Lars Edberg finns här för nedladdning

Läs en nyhet om auktionen här

AFA Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar kontors- hotell- och bostadsfastigheter – främst i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholms innerstad är vi en av de största fastighetsägarna vad gäller kommersiella lokaler. Fastighetsbeståndet består av cirka 400 000 kvm till ett värde av cirka 34,5 miljarder SEK. AFA Fastigheter är en del av kapitalförvaltningen på AFA Försäkring. www.afafastigheter.se