Nytt kontorskoncept till Stockholm City

2016-04-05 13:00

En medlemsklubb mitt i City med fullservice och faciliteter som utomhuskontor, valet parking-service, ljudstudio, touch down-arbetsplatser, restaurang, café och möteslokaler. GT 30 tillgodoser alla behov av service och flexibilitet som ett modernt företag behöver.

En medlemsklubb mitt i City med fullservice och faciliteter som utomhuskontor, valet parking-service, ljudstudio, touch down-arbetsplatser, restaurang, café och möteslokaler. GT 30 tillgodoser alla behov av service och flexibilitet som ett modernt företag behöver.

Konceptet har tagits fram tillsammans med serviceföretaget Summit, sedan tidigare specialiserade på flexibla mötes- och arbetsplatser med tillgång till en hög servicenivå. GT30 har en tydlig clubkänsla och oavsett om förhyrningen är ett kontorsplan, ett par arbetsplatser eller en ”touch-down”-arbetsplats ger medlemskapet tillgång till ett unikt servicekoncept, på alla plan. Flera medlemskap är redan tecknade och i höst flyttar One Agency till GT30 och ett av kontorsplanen.

-One Agency är idag Sveriges mest snabbväxande IT konsultbolag. Vi är ett värderingsstyrt och kulturstarkt företag. ”Live Service” är en av våra core values som för oss innebär en ständig strävan att ge högsta service till våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Vi ställer samma höga krav på våra leverantörer avseende servicenivå som på oss själva. Valet blev därför GT30. Om våra kunder får valet parking-service och en varm kopp kaffe med ett leende i receptionen när de kommer så börjar resan på One Agency med en servicenivå utöver det vanliga. GT30 delar vår syn på hur service ska upplevas, säger Andreas Grape, Grundare av One Agency.

Grev Turegatan 30 uppfördes i början av 70-talet för att ursprungligen fungera som banklokal och huvudkontor. Fastigheten är nu under ombyggnad och modernisering och parallellt med byggprojekteringen har ett helt unikt koncept vuxit fram. 

-Vi såg i ett tidigt skede fastighetens potential för ett helt nytt koncept. De stora gemensamma ytorna, gården, husets höga kvalitet och läge skapar utmärkta möjligheter till kreativa lösningar och flexibilitet utöver det vanliga. Här kan vi erbjuda något alldeles extra i servicenivå och vi är mycket glada att kunna hälsa One Agency välkomna. One Agencys kontorsytor är ca 260 kvm och behovet av flexibilitet och service i övrigt tillgodoses genom medlemskapet i GT30, säger Lars Edberg, Chef Förvaltning AFA Fastigheter. 

Mer information
Lars Edberg, Chef förvaltning AFA Fastigheter, tel 08- 696 40 81, lars.edberg@afafastigheter.se
Andreas Grape, One Agency, tel 08-696 40 81, andreas.grape@oneagency.se
www.gt30.se

AFA Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar kontors- hotell- och bostadsfastigheter – främst i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholms innerstad är vi den tredje största fastighetsägaren vad gäller kommersiella lokaler. Fastighetsbeståndet består av cirka 530 000 kvm till ett värde av cirka 25 miljarder SEK. AFA Fastigheter är en del av kapitalförvaltningen på AFA Försäkring. www.afafastigheter.se