Nu blir City mer lekfullt!

2016-04-04 06:00

Hörnet Drottninggatan – Klarabergsgatan har kanske ett av Sveriges mest centrala lägen och definitivt ett av Citys bästa affärslägen. I slutet av maj öppnar BR Leksaker en ny butik på den eftertraktade adressen. Ytan uppgår till 1 500 kvadratmeter och avtalet mellan AFA Fastigheter och BR Leksaker löper på 10 år.

- Vi har alltid haft förmånen att samarbeta med seriösa och långsiktiga företag i fastigheten, att BR Leksaker nu väljer att öppna sin nya butik här borgar för att den traditionen fortsätter, säger Lars Edberg, Chef Förvaltning på AFA Fastigheter.

-Vi gläder oss mycket åt öppnandet av vår nya butik. Det kommer att bli Nordens största BR-butik med en ren försäljningsyta om ca 1300 kvadratmeter. Det blir en riktig flaggskeppsbutik där vi går ”all in”, både med upplevelser och med urval av varor. Läget ser vi som ett riktigt AAA-läge och vi kan nästan inte vänta till invigningen den 26 maj, säger Jan Nyberg, Vice President, TOP-TOY AS.

Mer information.
Lars Nyman Fastighetsförvaltare, AFA Fastigheter, 08-696 47 14, lars.nyman@afafastigheter.se
Lars Edberg, Chef Förvaltning, AFA Fastigheter, 08-696 40 81, lars.edberg@afafastigheter.se
Jan Nyberg, Vice President, Sales Sweden, TOP-TOY AS, 070-689 37 60 jn@top-toy.com

AFA Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar kontors- hotell- och bostadsfastigheter – främst i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholms innerstad är vi den tredje största fastighetsägaren vad gäller kommersiella lokaler. Fastighetsbeståndet består av cirka 530 000 kvm till ett värde av cirka 27,5 miljarder SEK. AFA Fastigheter är en del av kapitalförvaltningen på AFA Försäkring. www.afafastigheter.se