AFA Fastigheter anställer transaktionschef

2016-01-14 13:00

Anna Berfenstam har tillträtt som transaktionschef på AFA Fastigheter. Anna har över 15 års erfarenhet från transaktionsmarknaden och kommer närmast från JLL Capital Markets. Dessförinnan arbetade Anna på Tenzing och Catella. ”Det är väldigt roligt att Anna börjar hos oss på AFA Fastigheter och hon kommer att stärka vår organisation med sin erfarenhet från transaktionsmarknaden”, säger Tomas Ingemarsson Chef AFA Fastigheter

Mer information.
Tomas Ingemarsson, chef AFA Fastigheter, 08-696 40 75
Anna Berfenstam, transaktionschef AFA Fastigheter, 08-696 48 98

AFA Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar kontors- hotell- och bostadsfastigheter – främst i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholms innerstad är vi den tredje största fastighetsägaren. Fastighetsbeståndet består av cirka 530 000 kvm till ett värde av cirka 25 miljarder SEK. AFA Fastigheter är en del av kapitalförvaltningen på AFA Försäkring. www.afafastigheter.se