Fritidsresor förlänger hyresavtalet med AFA Fastigheter på Münchenbryggeriet

2014-07-03 07:00

AFA Fastigheter och Sveriges största researrangör Fritidsresor har överenskommit om ett nytt tioårsavtal i fastigheten Ludvigberg 3 (Münchenbryggeriet) på Södermalm i Stockholm.

I samband med detta kommer lokalerna moderniseras och uppgraderas till ett miljöanpassat aktivitetsbaserat kontor då Fritidsresor är helt ISO 14001-certifierade.

- Vi är oerhört glada att vi lyckats erbjuda Fritidsresor en lösning för sitt lokalbehov som gör att de sitter kvar på Münchenbryggeriet säger Stefan Hedengren Fastighetschef på AFA Fastighteter.

- Det var ett starkt önskemål från många medarbetare att stanna kvar inom tullarna och avtalet som nu slutits med AFA Fastigheter som ger oss moderna, fräscha lokaler anpassade till en virituell organisation i fyra länder togs emot med stor glädje, säger Koncernchefen Henrik Norlin, Fritidsresor.

Mer information:
Stefan Hedengren, fastighetschef, AFA Fastigheter, 08-696 47 09, stefan.hedengren@afafastigheter.se

AFA Fastigheter förvaltar, projekterar och hyr ut kontor, hotell och bostäder – främst i Stockholm, Göteborg och Malmö. Fastighetsbeståndet består av cirka 500 000 kvm till ett värde av cirka 22 miljarder SEK. AFA Fastigheter är en del av kapitalförvaltningen på AFA Försäkring. www.afafastigheter.se

AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar drygt fyra miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 600 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK.