Gilla Jobbet - arbetslivets mötesplats

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters unika satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. På Gilla Jobbets konferenser får du ta del av den senaste forskningen, utbyta erfarenheter samt få nya idéer, tips och verktyg. Alla aktiviteter är kostnadsfria.

Gilla Jobbet har en större konferens i Stockholm vartannat år. Vartannat år åker Gilla Jobbet ut regionalt och genomför flera mindre konferenser.

Gilla Jobbet 2021

Vi håller just nu på med att ta fram ett program inför ett digitalt Gilla jobbet i höst, vecka 43. Mer information kommer så snart vi kan.

Gilla Jobbet hösten 2020

På grund av situationen med Covid-19 blev det inga fysiska konferenser under hösten. Den 3 november hölls istället en digital direktsändning med spännande innehåll. Där lyftes bland annat ergonomi i hemmet, hur vi kan jobba med OSA-frågor på distans, kris, smittspridning och hur vi får till ett bra arbetsmiljöarbete under Coronapandemin. 

Läs mer och se en filmupptagning av Gilla Jobbet 2020

Här kan du läsa ett referat av det direktsända eventet.

På Gilla Jobbets Youtube-kanal kan du se en filmupptagning av eventet.

Du hittar mer information på Gilla Jobbets webbplats.

Referat och filmer från konferensen i Stockholm 24-25 oktober 2019

Missade du senaste Gilla Jobbet?

Då kan du läsa referat från konferensen.

Eller se utvalda seminarier på Youtube.

Vad är Gilla Jobbet?

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters unika satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser.

Gilla Jobbet startades för sätta fokus på arbetsmiljöfrågan och stärka det engagemang som finns för förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser.

En viktig del i Gilla Jobbets uppdrag är att bidra till att omsätta forskningsresultat och annan expertkunskap till praktisk tillämpning och ge stöd och verktyg till målgrupperna så de kan tillämpa kunskapen på arbetsplatsen. Då kommer kunskapen till praktisk nytta.

Gilla Jobbet - en chans till inspiration och nya idéer

En kort film där vi får lära oss mer om två underarter till Homo Arbetus - Ledus Chefica och Secura Ombuditas - också kända som Rakryggad Chef och Stolt Skyddsombud. Vad vi vet om arten är hur värdefullt deras systematiska arbetsmiljöarbete är. Och att de kan få ny kunskap och inspiration genom att delta i konferensen Gilla Jobbet.

Vi som står bakom

Logotyp AFA Försäkring  Logotyp Akademikeralliansen 

Logotyp Kommunal  Logotyp LO 

Logotyp OFR  Logotyp Prevent 

 

  Logotyp PTK    Logotyp SKL 

Logotyp Suntarbetsliv  Logotyp Svenskt Näringsliv

Vill du veta mer?

Om du har några frågor om Gilla Jobbet, hör av dig till info@gillajobbet.se.

Läs mer på www.gillajobbet.se eller www.facebook.se/gillajobbet