Säkra hyr av Afa Fastigheter på Sturegatan 11

Pressmeddelande
22 juni 2023klockan 08.00

Försäkringsförmedlaren Säkra har tecknat hyresavtal om cirka 2 000 kvm kontorslokaler i fastigheten Lönnen. Lönnen är en kontorsfastighet som ligger i korsningen av Sturegatan och Karlavägen på Östermalm i Stockholm. Byggnaden uppfördes 1967 och har fantastisk utsikt över Humlegården.

Säkra flyttar in på tre våningsplan om totalt 1 927 kvm i maj 2024. Platsen blir en effektiv och modern arbetsyta för företagets anställda.

Enligt Helena Dahllöf, HR-chef på Säkra, är flytten en naturlig följd av företagets fortsatta tillväxt:

– Vi har under de senaste åren tredubblat vår personalstyrka. I de nya större lokalerna mitt i centrala Stockholm kan vi skapa en flexibel och modern mötesplats för våra medarbetare med utrymme för fortsatt tillväxt, Helena Dahllöf.

– Vi har haft stort intresse för de lediga lokalerna i fastigheten och vi är glada att Säkra flyttar in hos oss, säger Erika Wallner uthyrningsansvarig på Afa Fastigheter.

Mer information

Per Orrestig, chef Förvaltning, Afa Fastigheter: 08-696 47 03, per.orrestig@afafastigheter.se 

Erika Wallner, uthyrningsansvarig, Afa Fastigheter: 08-696 43 10, erika.wallner@afafastigheter.se 

Petra Broman, kommunikationsdirektör Säkra: 08-408 05 203, petra.broman@sakra.se 

Afa Fastigheter är en av Stockholms största fastighetsägare, vi äger och förvaltar kontor, hotell och bostäder. Fastighetsbeståndet består av cirka 350 000 kvm till ett värde av  cirka 38 miljarder SEK. Afa Fastigheter är en del av Afa Försäkring.
Läs mer på afafastigheter.se

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och  offentlig sektor. Säkra har drygt 80 kontor över hela Sverige med 450 medarbetare som  verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.