AFA Försäkring i Almedalen 2019

Verkstan för friskt och tryggt arbetsliv

Under Almedalsveckan 2019 hittar du oss tillsammans med AMF, Alecta och flertalet andra medaktörer måndag 1 juli–torsdag 4 juli i en fantastiskt fin trädgård på Klosterbrunnsgatan 3, nära Stora Torget i Visby.

AFA Försäkring kommer tillsammans med ett antal aktörer erbjuda ett spännande program och goda möjligheter till fika, samtal och "prova på" – allt samlat under vårt gemensamma paraply Verkstan för friskt och tryggt arbetsliv.

Genom att på olika sätt sprida information om AFA Försäkrings arbete vill vi bidra till långsiktigt minskade arbetsskador och ohälsa i arbetslivet och skapa ökad medvetenhet om det förebyggande arbete vi bidrar till som forskningsfinansiär. 

Se mer detaljerad information på eventsidan almedalsverkstan.se 

Välkommen till oss under Almedalsveckan i sommar!

 

Under veckan har vi bland annat en vernissage i trädgården med tavlor målade av kvinnor som lever i hemlöshet. Vernissagen är en del av AFA Fastigheters stöd till Stockholm Stadsmissions arbete.
Läs mer om vernissagen, tavlorna och samarbetet här.

Låna en expert

Behöver du någon som verkligen kan arbetsmiljö, arbetsskador, hållbara fastigheter eller kollektivavtalade försäkringar? Låna en av våra experter. Flera av våra experter kommer att finnas på plats under Almedalsveckan i Visby 2019. Vill du boka en expert till ett panelsamtal, ett seminarium eller rundabordssamtal?
Läs mer om våra experter här!

 

Låna en expert i Almedalen

Våra experter kan prata om arbetsmiljö, arbetsskador, hållbara fastigheter och kollektivavtalade försäkringar. Vill du boka en expert till ett panelsamtal, ett seminarium eller runda bordssamtal?
Läs mer här!