Afa Fastigheter tecknar hyresavtal med Synsam på Kungsholmen

Pressmeddelande
1 mars 2021klockan 15.44

Fastigheten Roddaren 58 i hörnet av S:t Eriksgatan/Fleminggatan har ett av de bästa affärslägena på Kungsholmen i Stockholm. Till våren öppnar Synsam en cirka 300 kvadratmeter stor butik i huset.


Fastigheten Roddaren 58 i hörnet av S:t Eriksgatan/Fleminggatan, Stockholm. Foto: Afa Fastigheter

– Roddaren 58 är en kombinerad kontors- och handelfastighet. Vi förlängde nyligen avtalen med några av de största butikerna och Synsam kompletterar utbudet, säger Henrik Olmér, förvaltare på Afa Fastigheter.

– Bra lokaler med rätt lägen kommer alltid vara efterfrågade, säger Erika Wallner, uthyrningsansvarig på Afa Fastigheter. Husets placering i hörnet där två av de större affärsstråken möts har ett mycket attraktivt läge för butiker. Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Synsam till oss.

Kontakt:
Erika Wallner, uthyrningsansvarig, Afa Fastigheter: 08-696 43 10, erika.wallner@afafastigheter.se
Henrik Olmér, förvaltare, Afa Fastigheter: 08- 696 47 95. henrik.olmer@afafastigheter.se  

Afa Fastigheter är en del av kapitalförvaltningen på Afa Försäkring. Afa Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar kontors-, hotell- och bostadsfastigheter – främst i Stockholm och Malmö. I Stockholms innerstad är vi en av de större fastighetsägarna vad gäller kommersiella lokaler. Fastighetsbeståndet består av cirka 400 000 kvm till ett värde av cirka 36,5 miljarder SEK. www.afafastigheter.se