Afa Fastigheter och Almi har tecknat avtal om ca 1 300 kvm i Klarabergshuset

Pressmeddelande
27 oktober 2022klockan 17.12

Vid årsskiftet flyttar Almi in i Klarabergshuset i centrala Stockholm.

Klarabergshuset med ett av Stockholms mest centrala lägen precis intill Stockholms Centralstation har en total uthyrningsbar yta om ca 22 000 kvm. Vid årsskiftet flyttar Almi in i nyrenoverade och yteffektiva kontorsytor om ca 1 300 kvm.

– Vi välkomnar Almi till fastigheten och är stolta över att Almi med sin välrenommerade verksamhet väljer att etablera sig i huset, säger Mattias Östman, fastighetschef på Afa Fastigheter.

ALFRED Consulting har uppdraget att projektleda samlokaliseringen av Almis lokaler.

Kontakt och mer information:
Mattias Östman, fastighetschef Afa Fastigheter, tel 08-696 40 86 , mattias.ostman@afafastigheter.se 
Erika Wallner, uthyrningsansvarig Afa Fastigheter, tel 08-696 43 10 erika.wallner@afafastigheter.se 
Per Orrestig, chef Förvaltning Afa Fastigheter, tel 08-696 47 03
per.orrestig@afafastigheter.se 


Om Afa Fastigheter
Afa Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar kontors-, hotell- och bostadsfastigheter främst i Stockholm och Malmö. I Stockholms innerstad är vi en av de större fastighetsägarna vad gäller kommersiella lokaler. Fastighetsbeståndet består av cirka 350 000 kvm till ett värde av cirka 37 miljarder SEK inklusive innehavet i Granit Bostad AB. Afa Fastigheter är en del av kapitalförvaltningen på Afa Försäkring. www.afafastigheter.se

Om Almi
Almi investerar i framtida tillväxt. Almi erbjuder lån, riskkapital och affärsutveckling till företag som vill utvecklas och växa hållbart. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som etablerade företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet.