Jobba hos oss

Välkommen till ett lite annorlunda försäkringsbolag. Hos oss får du jobba med experter och människor som brinner för att hjälpa våra kunder. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.

Det lite annorlunda försäkringsbolaget

Det som gör AFA Försäkring annorlunda jämfört med andra försäkringsbolag är att vi drivs utan vinstsyfte och att vi försäkrar cirka 4,5 miljoner människor - eller 90 procent av alla anställda i Sverige, genom kollektivavtal.

Utvecklas hos oss

För att du på bästa sätt ska komma in både i ditt nya jobb och i ditt nya gäng, erbjuder vi en omfattande introduktion.

  • Vårt breda yrkesspektrum av kunniga och engagerade experter och generalister ger goda möjligheter för dig att utvecklas vidare inom företaget. Vi uppmuntrar till intern rörlighet och därför utlyses alla tjänster internt.
  • Vi uppmuntrar alla företagets beslutfattare att tänka på jämlikhet och rättvist bemötande vid rekryteringar, både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt med lika rättigheter och möjligheter och nära hälften av våra chefer är kvinnor.

Möt våra medarbetare

Du kanske vill se hur det är att arbeta inom din yrkesroll hos oss. Här träffar du några av våra 660 medarbetare på film.

Se filmerna

Våra värderingar

Våra värdeord är omtanke, nytta och enkelhet.

Läs om vad det står för

Värdefulla förmåner och trygga anställningsvillkor

På AFA Försäkring värdesätter vi god arbetsmiljö och balans i livet och erbjuder därför våra medarbetare en lång rad värdefulla förmåner för att ge dem möjlighet att kunna fokusera på arbetet och koppla av på fritiden.

Läs mer om förmånerna