Om jag hade jobbat som realityprofil inom kommun och region.

Då hade jag haft kollektivavtalade försäkringar. De kan hjälpa dig om du blir sjuk. Eller skadad på jobbet. Men bara 27% har koll på sina kollektivavtalade försäkringar. Har du? Gör vårt quiz och få koll!

MER LÄSNING

kvinna-som-snyter-sig-i-näsduk

Vad gäller för dig som blir sjuk. Eller skadad på jobbet.

Har du blivit sjuk på jobbet? Du kan få extra ekonomisk ersättning via dina kollektivavtalade försäkringar. Alla som jobbar inom kommuner och regioner är försäkrade vid sjukdom eller arbetsskada.

Läs mer
Manlig

Timanställd? Gå inte miste om ersättning som du kan ha rätt till.

Är du timanställd? Kanske tror du att du inte omfattas av försäkringar på jobbet. Men det gör du. Prata med din arbetsgivare eller din fackliga organisation om du blir långvarigt sjuk eller skadad på jobbet.

Läs mer
Man

Det här gäller om du skadar dig på jobbet.

Har du skadat dig på väg till jobbet? Då kan du få ersättning. Dina kollektivavtalade försäkringar ger dig ekonomisk trygghet om du blir skadad på jobbet, eller när du tar dig till och från arbetet.

Läs mer

Om jag hade jobbat som realityprofil inom kommun och region.

Det här är en informationskampanj framtagen av AkademikerAlliansen, Kommunal, Offentliganställdas Förhandlingsråd (OFR) och Afa Försäkring. Kampanjen har som syfte och mål att öka kännedomen om kollektivavtalade försäkringar. Bara 27% har koll på sina kollektivavtalade försäkringar, enligt en undersökning utförd av Novus på Sveriges befolkning 20-65 år. Fler ska veta om att det finns en trygghet om man blir sjuk. Eller skadar sig på jobbet. Kampanjen riktar sig främst till personer inom kommuner och regioner i åldrarna 20–40 år.