Alla vet att fjärilsim är omöjligt.

Men bara 26% har koll på sina kollektivavtalade försäkringar. Vilket är synd, för de kan hjälpa dig om du blir sjuk. Eller skadad på jobbet. Hur mycket vet du om kollektivavtalade försäkringar? Gör vårt quiz och testa dina kunskaper.

Sjuk

Vad gäller för dig som blir sjuk. Eller skadad på jobbet.

Många går igenom ett helt arbetsliv utan att veta att de omfattas av ett flertal kollektivavtalade försäkringar. 

Läs mer
Hemtjänstpersonal

Timanställd? Det här gäller om du blir sjuk. Eller skadad på jobbet.

Om du är timanställd eller jobbar på olika arbetsplatser finns det risk för att du går miste om pengar du har rätt till om du skadar dig på jobbet. Eller blir sjuk.

Läs mer
Sjuksköterska

Blivit sjuk eller skadad på jobbet? Då kan du ha rätt till ersättning!

Långt ifrån alla känner till de kollektivavtalade försäkringar som kan ge dig ekonomisk trygghet om du blir skadad på jobbet, eller då du tar dig till och från arbetet.

Läs mer

Alla vet att det inte är okej att paxa. Men bara 26% har koll på sina kollektivavtalade försäkringar. Se fler filmer i samma tema.

 

Det här är en informationskampanj framtagen av AkademikerAlliansen, Kommunal, Offentliganställdas Förhandlingsråd (OFR) och Afa Försäkring. Kampanjen har som syfte och mål att öka kännedomen om kollektivavtalade försäkringar. Bara 26% har koll på sina kollektivavtalade försäkringar, enligt en undersökning utförd av Novus på Sveriges befolkning 20-65 år. Fler ska veta om att det finns en trygghet om man blir sjuk. Eller skadar sig på jobbet. Kampanjen riktar sig främst till personer inom kommuner och regioner i åldrarna 20–40 år.