tre personer på en stor scen på eventet gilla jobbet

Tre sätt att uppleva Gilla Jobbet

Tidning - Trygg på jobbetPublicerad 31 augusti 2023

Det är fullbokat, men väntelista finns. Dessutom sänds stora delar av eventet live.

Trygg på jobbet, juni 2023.

Arbetsmiljöeventet Gilla Jobbet äger rum på Stockholm Waterfront den 26 oktober. De 2 300 platserna är bokade sedan länge, men det kommer in avbokningar regelbundet och det finns en väntelista.

Eventet sänds i tre parallella direktsändningar

Men även om du eller dina kollegor inte fick plats, eller om ni inte har möjlighet att vara borta hela dagen, finns det bättre möjligheter än någonsin att ta del av allt spännande innehåll som erbjuds. Gilla Jobbet sänds nämligen i tre parallella direktsändningar:

  • en från Stora scenen där de allra bredaste programpunkterna hålls,

  • en från Öppen scen där det är lite mer av samtal som pågår och

  • en från en föreläsningssal där sammanlagt fem experter delar med sig av sin kunskap under dagen.

– En väldigt bra idé som flera arbetsplatser har gjort tidigare, är att göra en egen liten Gilla Jobbet-dag på kontoret. Att man samlas och kan titta på de tre olika sändningarna i ett par konferensrum. Gilla Jobbet ska vara en mötesplats och det kan bli det även på kontoret, säger Mats Quist, projektledare.

Ta del av videobiblioteket

Mycket av materialet kommer också finnas i det digra videobibliotek som Gilla Jobbet har byggt upp under åren. Det kan vara ett bra alternativ om man missar en programpunkt och vill se den i efterhand.

Vad tror du blir speciellt med årets event?

– Helheten är väldigt bra. Det känns roligt att vi kan förstärka känslan av att det är en mötesplats. Vi har mer innehåll som inte är föreläsning utan där man kan samtala och testa olika saker. Det är också roligt att vi har en större lokal där vi kan samla alla besökare, säger Mats Quist.

Besök Gilla jobbets webbplats.

Text: Per Cornell

Foto: Gilla Jobbet

Det här är en artikel från Afa Försäkrings tidning Trygg på jobbet, juni 2023. Läs fler artiklar och nummer och ta reda på hur du kan prenumerera digitalt på tidningen kostnadsfritt.