Röster från deltagare

Foto från fallteknikträning: Anna Rut Fridholm

Några röster om fallkompetensträningen. Så här säger några av de deltagare som provat på fallteknikträning i projektet:

 

Tobias Östlund_Foto Alf Tornberg_170x212.jpg

 


"Det är en bra kurs! Det som gett mig mest var fallövningarna. Tycker det varit en bra blandning mellan fysträning och fall. En fördel har också varit att kursen hållits på arbetsplatsen. Blev så nyfiken på judo under fallkursen att jag nu börjat träna judo."

 

Tobias, Servicetekniker och VVS-installatör, Bravida StenungsundGunilla_Sabbatsbergsgeriatriken_170x212.jpg

 


"Den här kursen har varit bra på alla sätt och vis – rolig, utmanande och inspirerande. Vi har tränat mycket balans, styrka och att falla på rätt sätt så man har blivit modigare och säkrare. Nu är jag definitivt inte rädd för att ramla. Även vi som är 50+ klarar av allt det här, det tycker jag är väldigt roligt. Det ger mig ökat självförtroende."

 

Gunilla, Arbetsterapeut, Sabbatsbergsgeriatriken


Lisa Olsson_Foto Alf Tornberg_170x212.jpg

 


"Det har varit väldigt roligt att gå kursen tillsammans med arbetskamraterna. Lite svårt med fallen, men det var kul att prova på. Och någon nytta har det gjort. Balansövningarna tyckte jag var jätteroliga."

 

Lisa, anställd på ekonomiavdelningen, Herberts rör
Annika_Krus_Foto Emelie Asplund_170x212.JPG

 


"Det var bra träning och blev en rolig och trevlig grej där vi kom närmare varandra. För mig som jobbar på kontoret var det också väldigt roligt att lära känna byggarbetarna bättre. Det stärkte vår relation."

 

Annika Krus, driver ett byggbolag, Mölndal

 

 

Annika Krus är judoinstruktör och fick frågan om hon ville bli fallkompetensledare och lära sina medarbetare en bättre fallteknik. Svaret blev ja. I ett reportage i tidningen Trygg på jobbet nr 3 2018 berättar Annika Krus om vad som hände med gruppen som ingick i projektet – klicka här och läs reportaget: "Bra träning som stärkte gruppen"