Tack för att du vill dela med dig av din upplevelse

Vi på Afa Försäkring arbetar för att ständigt förbättra och förenkla för våra användare. Vi skulle gärna vilja veta mer om din upplevelse kring att anmäla ett försäkringsärende hos oss, i syfte att förbättra våra digitala tjänster. Här kan du fylla i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig.

Kvinna sitter framför ett runt bord med en laptop och ett stearinljus.

Vi kontaktar dig för att stämma av en lämplig tid som vi kan ringa upp för att prata om din upplevelse av att anmäla ett försäkringsärende hos oss. Genom att dela med dig av din upplevelse kan du vara med och påverka utvecklingen av Afa Försäkrings digitala tjänster. Vi kan inte garantera att vi hinner prata med alla som anmält sig.

När du skickar in dina kontaktuppgifter till oss samtycker du till att vi får lov att kontakta dig. Du kan dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta kundundersokning@afaforsakring.se.

Intresseanmälan

Genom att anmäla dig ger du ditt samtycke till att vi får behandla dina personuppgifter för att kontakta dig för att få veta mer om din upplevelse av att anmäla ett försäkringsärende hos oss. Du skickar genom detta formulär in en intresseanmälan för att delta. Vi behandlar följande information om dig när du anmäler dig:

  • Kontaktuppgifter (e-post och telefonnummer)

När du har anmält dig sparar vi dina kontaktuppgifter i vårt register i tre månader.

Läs mer om personuppgiftsbehandling