Jobba på IT - vi söker dig!

Vår IT-enhet består av ett hundratal fantastiska medarbetare som jobbar i team för att hitta nya infallsvinklar som utvecklar oss och våra tjänster. Under våren söker vi nya medarbetare som vill jobba med IT hos oss. Kolla in våra lediga tjänster och följ oss på LinkedIn så att du ser när chansen dyker upp!

Våra lediga tjänster

Vill du arbeta på en arbetsplats där vi gör skillnad för många människor? Hos oss på AFA Försäkring får du möjlighet att bidra till att alla ska få en tryggare vardag.

Se lediga tjänster

Se filmen: Att jobba med IT på AFA Försäkring

Kanske finns ditt drömjobb på AFA Försäkrings IT-enhet? Klicka på filmen för att möta dina framtida kollegor här på IT.

Vi vill bli fler inom IT!

Hos oss är du inte fast i en roll utan trivs med att lära dig nytt och ta dig an nya arbetsuppgifter. Vi har täta samarbeten med olika delar av företaget och vi fokuserar på att förvalta våra IT-tjänster och system genom utveckling och förbättring. 

Vi söker ständigt efter nya, engagerade medarbetare som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Exempel på tjänster är utvecklare, arkitekter och medarbetare till driften. Vi söker både dig som är erfaren och som är i början på din karriär.

Vi är måna om att du ska utvecklas och ha spännande arbetsuppgifter, samtidigt som du får ihop mixen med jobb, fritid, familj och vänner. Därför erbjuder vi dig ett flexibelt arbete som går att kombinera med allt det andra. Dessutom sitter vi mitt i city nära Stockholms central vilket gör det enkelt att pendla.

Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag där vår medarbetare trivs och vi har höga värden i våra medarbetarundersökningar. I vår senaste undersökning svarar 91 % att de trivs på jobbet.

Våra värdeord är omtanke, nytta och enkelhet och det ska prägla allt vi gör som företag och medarbetare. Så, kolla in våra lediga tjänster redan idag! 

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer? Läs intervjuerna med några av våra medarbetare. Följ oss på LinkedIn. Hoppas att vi ses!