Jobba på IT - vi söker dig!

Under hösten söker vi nya medarbetare som vill jobba med IT hos oss. Om du redan nu är intresserad av att arbeta hos oss kan du skicka in en spontanansökan. Håll ögonen öppna och följ oss på LinkedIn så att du ser när chansen dyker upp att #jobbapåafa.

Lediga tjänster och spontanansökan

Vill du arbeta på en arbetsplats där vi gör skillnad för många människor? Hos oss på AFA Försäkring får du möjlighet att bidra till att alla ska få en tryggare vardag.

Se lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Se filmen: Att jobba med IT på AFA Försäkring

Kanske finns ditt drömjobb på AFA Försäkrings IT-enhet? Klicka på filmen för att möta dina framtida kollegor här på IT.

Vi vill bli fler inom IT!

Vår IT-enhet består av cirka 100 trevliga och engagerade medarbetare och vi fokuserar på att utveckla och förvalta våra IT-tjänster och system. Vi jobbar i team som tillsammans hittar nya infallsvinklar som utvecklar oss och våra tjänster. Här är du inte fast i en roll utan trivs med att lära nytt och ta dig an nya arbetsuppgifter. Vi har täta samarbeten med olika delar av företaget och självklart har vi fokus på utveckling och förbättring.

Vi söker ständigt efter nya medarbetare som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet. Exempel på tjänster är utvecklare, arkitekter och medarbetare till driften. Vi söker både dig som är erfaren och som är i början på din karriär.

Vi är måna om att du ska utvecklas och ha spännande arbetsuppgifter, samtidigt som du får ihop mixen med jobb, fritid, familj och vänner. Därför erbjuder vi dig ett flexibelt arbete som går att kombinera med allt det andra. Dessutom sitter vi mitt i stan nära T-centralen vilket gör det enkelt att pendla.

Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag där vår medarbetare trivs och vi har höga värden i våra medarbetarundersökningar. I vår senaste undersökning svarar 91 % att de trivs på jobbet.

Våra värdeord är omtanke, nytta och enkelhet och det ska prägla allt vi gör som företag och medarbetare.Så gå in redan idag och skicka in din spontanansökan

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer? Läs intervjuerna med några av våra medarbetare. Följ oss på LinkedIn. Hoppas att vi ses!