Hos oss får du värdefulla förmåner och trygga anställningsvillkor UTKAST

Förutom kollektivavtal och därmed också kollektivavtalade försäkringar, erbjuder AFA Försäkring sina anställda många fina förmåner och trygga anställningsvillkor. Det kanske allra viktigaste för oss som arbetsgivare är att erbjuda en god arbetsmiljö och balans i livet.

En lång rad värdefulla förmåner

På AFA Försäkring erbjuder vi våra medarbetare en lång rad värdefulla förmåner. Alla medarbetare ska kunna fokusera på arbetet och även kunna koppla av på fritiden. I vår förmånsportal finns till exempel förmåner inom följande områden:

  • Friskvård
  • Vardagsliv
  • Pension och försäkring

Vi har en modern friskvårds- och motionsanläggning i huset.

AFA Fritid - en unik förening för medarbetarna

Är du intresserad av löpning, konst, fjällvandring, ridning, gaming eller något annat? Då kommer du att gilla AFA Fritid! Det är AFA Försäkrings egen förening som utgår från medarbetarnas engagemang. Tillsammans skapar vi en trevlig och rolig arbetsmiljö.

Golf och skidåkning

Exempelvis anordnas varje år en mycket populär skidresa, golfresor, pubkvällar, det finns en teatersektion och en konstklubb. Och nya aktiviteter och initiativ välkomnas!

Varför inte prova på parkour, drakflygning eller laga raw food tillsammans?

AFA Fritids verksamhet är unik. De aktiviteter vi gör är öppna för alla anställda.Grundtanken är att det är kul och viktigt att hitta på saker med kollegorna även utanför jobbet – så viktigt att arbetsgivaren helt enkelt avsätter pengar för att stödja detta.

Exempelvis så kan AFA Fritid betala delar av anmälningsavgiften till de medarbetare som ställer upp i ett löpar- eller skidlopp eller genomför en svensk klassiker.

Trygga anställningsvillkor och en attraktiv arbetsplats

Hos oss är det viktigt med tydligt ledarskap och individuella mål. Vi har sett att det skapar förutsättningar för utveckling och en god arbetsmiljö. Lägg till det att vi har trygga anställningsvillkor och att vi arbetar i en verksamhet med ett viktigt uppdrag som ger nytta för väldigt många. Det gör oss till en ovanligt attraktiv arbetsplats.

Följ oss gärna på LinkedIn