UTKAST Våra förmåner

På AFA Försäkring är det framåt som gäller. Det gäller både företagets- och din personliga resa. Och du kommer att vara ytterst delaktig i båda. Arbetsuppgifterna är varierade och utvecklingsmöjligheterna goda. Företagskulturen främjar dessutom en hälsosam mix mellan jobb och fritid.

Det är tryggt att jobba hos oss

Här på AFA Försäkring har vi kollektivavtal som syftar till att skapa en grundtrygghet i din anställning.
 

formaner2.jpg

Tjänstepension

Givetvis erbjuder vi dig tjänstepension. Det betyder att du får mer pengar att röra dig med när du blir pensionär men också ett förstärkt skydd till dina efterlevande eller dig själv om du skulle bli sjuk.

 
4svalan555.jpg

Lunchförmåner 

Vi tycker att möjligheten till en bra lunch är viktigt för att våra anställda ska må bra på jobbet. Därför erbjuder vi subventionerade lunchförmåner via Edenred-kortet.

BILD - någon som cyklar?

Friskvårdsbidrag

Som anställd hos oss får du friskvårdsbidrag och även tillgång till vårt moderna, fullt utrustade gym, där du kan delta i olika träningspass. Även smidigt för dig som vill cykla till jobbet, att kunna byta om i gymmet innan arbetsdagen. Vårt kontor ligger centralt, inom två mils radie från stora delar av Stockholm!

AFA Fritid

Gillar du fritidsaktiviteter? Då kommer du att gilla AFA Fritid. Det är AFA Försäkrings egen förening som utgår från medarbetarnas engagemang. Tillsammans skapar vi en trevlig och rolig arbetsmiljö.

AFA_Fritid_golf_skidor_550px.jpg