Arbetsmötet

Det här är en kort workshop på tre timmar där ni i en strategisk grupp går igenom befintliga rutiner och arbetssätt och kommer fram till förbättringsåtgärder - allt för att era medarbetare inte ska missa ersättning när något händer. Ni kan med hjälp av en enkel manual genomföra mötet själva eller så ber ni oss agera handledare. Kostnadsfritt.

Dialogmaterialet tar er bland annat igenom hur ni fungerar som organisation före och efter att något händer. Men tänk på att det här är menat att användas för organisationen på stort; dvs hur vi fungerar i kommunen, stadsdelen, större del av region etc. Personerna som är med bör kunna vara med och påverka organisationens sätt att arbeta.

Det här mötet kan anpassas och skräddarsys efter era behov. Kontakta oss så berättar vi mer om det.

Beställ arbetsmaterialet

Här kan du beställa materialet för ett arbetsmöte. Ett material som är tänkt att användas av en strategisk arbetsgrupp för att se över rutinerna i sin organisation och komma fram till en åtgärdslista med förbättringsåtgärder. Ett kuvert med material innehåller diskussionskort, arbetsdukar, åtgärdslistor, handledning för arbetsmötet samt en kortfattad försäkringsinformation. Materialet är kostnadsfritt. Tips! Beräkna 1 kuvert per 3 deltagare i arbetsmötet.

(OBS! Detta är inte ett utbildnings- eller informationsmaterial.)

Fyll i dina uppgifter

* Obligatoriskt fält

Mer information om hur vi hanterar dina person­uppgifter samt vilka rättigheter du har finns under Person­uppgifter

För att kunna beställa behöver du ange antal på den/de publikation/ -er som du vill beställa.
Möte med uppslagna datorer.

Kunder berättar om IME

Våra kunder ger olika exempel på hur de har valt att arbeta med IME-materialet.

Kontakta oss - vi hjälper till

Kontakta oss om utbildning och material

Behöver du som försäkrings­informatör, chef eller HR-person hjälp i ditt informationsarbete? Här hittar du kontakt­uppgifter till oss på Afa Försäkring som finns tillgängliga för att hjälpa dig.

Kampanjen har tagits fram i samarbete med

Akademikeraliansen logotyp
Kommunal logotyp
Offentliganställdas Förhandlingsråd
Sveriges Kommuner och Regioner logotyp