Utbildningar

Välkommen att läsa om våra utbildningar i IA-systemet. Läs igenom informationen innan du anmäler dig så att du väljer rätt utbildning efter dina behov.

Utbildningar för superanvändare

 

Grundutbildning
Riktar sig till dig som är ny i rollen som superanvändare. Vi går igenom grundinställningarna så att det blir enkelt för dig att anpassa IA-systemet till er organisation. Utbildningen är kostnadsfri och hålls online.

Läs mer och anmäl

Fortsättningsutbildning
Riktar sig till dig som är superanvändare och har gått grundutbildningen, arbetat i systemet ett tag och vill lära sig mer. Utbildningen innehåller fördjupning i riskvärdering, riskhantering, riskhanteringsmallar, analys och rapporter. Utbildningen är kostnadsfri och hålls online.

Läs mer och anmäl

Flera superanvändare
Om ni är flera superanvändare som behöver utbildas kan vi erbjuda en specialutbildning bara för er. Utbildningen är kostnadsfri och kan hållas hos er, hos oss på AFA Försäkring eller via Teams.

Anmäl intresse

Utbildningar av chefer eller andra roller

Utbildningar av chefer, skyddsombud eller andra roller kan vi erbjuda i mån av tid och mot betalning. Kostnad:15 000 kronor exklusive moms + resa och logi. Utbildningen kan hållas hos er, hos oss på AFA Försäkring eller via Teams.

Anmäl intresse