E-learning för nya superanvändare

Sedan tidigare finns en IA-utbildning online som riktar sig till chefer. Nu har IA-teamet tagit fram en online-utbildning för den som ska bli administratör av systemet på sin arbetsplats, så kallad superanvändare.

– Tanken med vår nya e-learning är den ska vara en introduktion för de som ska bli superanvändare och vill komma igång fort, säger Louise, kundansvarig och utbildare i IA-systemet.

– Den här e-learningen är ett komplement till den superanvändarutbildning vi håller varje månad på AFA Försäkring i Stockholm. Vi ser gärna att man tittar på den innan man kommer till oss.

En introduktion för superanvändare i alla branscher
Den nya online-utbildningen riktar sig till blivande superanvändare i alla branscher. Om du redan är användare hittar du e-learningen under knappen Hjälp i IA-systemet. Är du ny användare behöver du kontakta IA-supporten och få ett testkonto.

– E-learningen är 20 minuter lång och visar hur man ska gå tillväga för att sätta upp IA-systemet enligt sina behov och önskemål. Här hittar man också svar på frågor vi ofta får om systemet. Till exempel hur man gör för att få tillgång till IA-appen, säger Louise.

– En fördel med att se utbildningen på sin dator är ju att man kan pausa den om man vill eller se den flera gånger.


Text och foto: Adam Fredholm