IA-teamet håller öppet som vanligt

Med anledning av coronaviruset vill vi bara tala om att IA-teamet finns tillgängligt och att vår verksamhet rullar på. Den enda skillnaden är att fler möten sker digitalt.

Support

Vår support är öppen som vanligt. Du når oss på: iasupport@afaforsakring.se.

Utbildning

Inställda utbildningar i mars och april
Vi ställer in alla utbildningar för superanvändare i mars och april hos AFA Försäkring i Stockholm. Anmälda deltagare kommer att bli kontaktade om ny tid för utbildning. Vi kommer under den här perioden erbjuda utbildningar via Skype.

Planerade utbildningar från och med maj
I dagsläget avser vi att genomföra planerade utbildningar för superanvändare i maj hos AFA Försäkring i Stockholm. Vi återkommer med mer information om läget förändras. 

Övriga utbildningar
Om ni är fler superanvändare som behöver utbildas kan vi erbjuda en specialutbildning bara för er. Utbildningarna kan för tillfället endast erbjudas via Skype. Har ni frågor eller vill anmäla er, hör av er till: iautbildning@afaforsakring.se.

Kundrelationer

Ni är fortsatt varmt välkomna att höra av er till oss om ni upplever att ni behöver stöd i konfigureringsfrågor eller om ni önskar få en presentation av IA-systemet inom er organisation. Våra kundansvariga, Karin, Filippa och Louise, finns på plats precis som tidigare. Just nu och en tid framöver kommer våra möten att ske digitalt framför ett fysiskt möte med anledning av att vi alla behöver visa varandra omtanke och respekt och ta ansvar för det vi kan själva kan påverka.

Det är vår förhoppning att vi ska vara lika tillgängliga och flexibla som tidigare, med den skillnaden att vi blir mer digitala och kanske därmed något mer moderna.

Varmt välkomna att höra av er till: iasupport@afaforsakring.se.

Utveckling & Stöd

Utvecklingen av IA-systemet pågår som planerat. Vi jobbar kontinuerligt med att rätta buggar och utvecklar ny funktionalitet. Vi släpper en ny version den 17 mars som innehåller OSA-rapporten och möjligheten att ta bort listvärden även om de har använts. Du kan läsa mer om de nya funktionerna i IA-systemet, under Nyheter och i informationsportalen (knappen Hjälp).